top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBram Van Dorp

Motorseizoen begonnen

Bijgewerkt op: 15 sep. 2022

Het is weer heerlijk motorrijden hier in Spanje. De temperatuur is prima en het heeft een beetje geregend dus het ergste stof is er ook af. Ook het bosbrandgevaar is daarmee veel minder dus we mogen weer!


Vorige week een mooie dag gehad met 2 nederlandse rijders die op vakantie waren in de buurt. Moe, voldaan en een mooi motoravontuur rijker konden die weer verder met vakantie vieren.

Bram Jr was vrij ivm een fantastische feestweek in Monovar dus ook die is een dag mee geweest. Mocht je van offroad rijden en feesten houden, boek dan maar vast voor volgend jaar begin september. Optochten, volle straten en terassen, stiertje plagen, live muziek, dj's, vuurwerk, en dat iedere avond. een absolute aanrader!Komende week staat er een dag met 4 Spanjaarden op het programma. Super leuk dat ook de locale rijders ons weten te vinden. In oktober een aantal grote groepen tot 6 rijders voor een complete week dus we gaan kilometers maken!

We hebben nog enkele data beschikbaar voor dit jaar, dus wil je er even een paar dagen tussenuit, reageer gerust!31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page