top of page

Onze motoren

GasGas EC350F Enduro Reizen Spanje.jpg

GasGas EC350F Enduro

De GasGas EC350F is een zeer professionele wedstrijd motor welke echter speciaal gebouwd is om naast keihard te gaan, ook zeer soepel is op de langzamere en technische tracks.

Bij aankomst stellen we de motor af naar jouw wensen. B.v. Stand van de hendels en hoogte van het stuur.

Onze routes zijn zeer gevarieerd. Van grote vlaktes met lange rechte grevel paden, paden vol stenen, klimmen en dalen tot smalle en technische single tracks.

De motoren zijn allen voorzien van goede carterbescherming en handkappen.

Ook voldoen ze volledig aan de regels van Spanje. Zo wordt er hier streng op gelet of er bijvoorbeeld knipperlichten, spiegels en een fatsoenlijke uitlaat op zitten. De boetes zijn niet mis, dus uiteraard hebben wij alles perfect verzorgt.

Wanneer je komt rijden staan de motoren in perfecte staat zodat we direct kunnen vertrekken. Na het rijden zullen ze door ons allemaal schoon gemaakt en technisch helemaal nagekeken voor de volgende dag.

Voor informatie en boeken graag contact via het aanvraagformulier, per mail naar info@enduroreizen.nl of

Whatsapp op 06-2269 22121 (telefonisch moeilijk bereikbaar)

KTM 660 rally Dakar Bram van Dorp Enduro Reizen Spanje

KTM 660 Rally Factory

Niet voor de verhuur, maar wel aanwezig in ons assortiment. Mijn originele KTM 660 waar ik in 2007 de DAKAR mee heb gereden. Een bijzondere indrukwekkende machine en wanneer je deze heb zien en horen rijden vergeet je hem nooit meer!!

KTM 525 rally Dakar Bram van Dorp Enduroreizen.nl

KTM 525 Meca Systems Rally

Niet voor de verhuur maar wel aanwezig. Met deze motor heb ik o.a. de Lybia Desert Challenge gewonnen, mee naar Timboektoe gereden en heel erg veel woestijn kilometers mee gemaakt.

bottom of page