top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBram Van Dorp

Merry Christmas!

Morgen is het Kerst en dan zit het jaar er bijna op.

Wat kan ik terug kijken op een fantastisch jaar.

Het is geweldig hoeveel rijders ik heb mogen verwelkomen in het mooie Spanje

en hun naast mooie dagen op de motor ook eens het Spaanse binnenland heb kunnen laten zien. Veel mensen kunnen deze regio van de mooie witte stranden, maar het ruige en weidse binnenland is voor velen nieuw.


De rijders waren van ieder niveau. Van echte beginners die hier voor het eerst een offroad motor zagen en na drie dagen al een behoorlijk stukje konden sturen tot ex wereldkampioenschap motorcrossers en zelfs de Nederlands kampioen enduro.


Waar de beginnende rijders rustig aan het vertrouwen op de motor en de ondergrond moeten opbouwen, gaan we met de ervaren rijders direct op pad en krijgen zij de technische paden, klimmen en weer dalen op hun programma.

Voor iedereen uitdagingen op niveau.


Naast het motorrijden is er ook heel veel gebeurd rond het huis. Meer en meer wordt het mijn paradijs. Zo was het om en rond het terrein een grote stenen bende. Dat hebben we er allemaal afgehaald en 14 vrachtwagens grind op gestort.

Naast het huis buiten het hek heb ik nog 1.5e ha grond waar niets mee gebeurde.

Hier zijn we een serieuze motocrossbaan op aan het aanleggen. Compleet met op- en afstappen, kombochten en grote sprongen.

De afgelopen weken hebben verschillende jongens hier al op gereden en ondanks het nog lang niet af is, is de glimlach op hun gezichten onbetaalbaar.

Ook voor mezelf is het een mooie toevoeging. Na een dag zwoegen in tuin en huis of administratie achter pc, even de kleren aan en een half uurtje springen, knallen, moe worden en het koppie weer leeg maken.


Uiteraard zijn de plannen voor 2024 groots.

Januari gaat eindelijk het zwembad erin, dus naast de gebruikelijke afterborrel vol sterke verhalen en belevenissen, kunnen we die als het weer wat warmer wordt in het zwembad doen. Wat is er nou mooier dan na een lange intensieve dag rijden, af te koelen in het zwembad.


Ook staat eindelijk de garage op de planning. Na 2 jaar bezig geweest te zijn met de vergunningen, komen ze er nu toch echt aan.

In Spanje valt het niet mee om een beetje betrouwbare, fatsoenlijke en betaalbare aannemer te vinden, dus deze ga ik zelf bouwen met behulp van vrienden.

Super leuk project!


Na de garage maken we nog een poolhouse met een open bar aan het zwembad en ook deze gaan we zelf maken.

Hoe mooi kunnen de vooruitzichten zijn!!


Voor nu... Al mijn geweldige klanten, mijn fantastische vrienden, mijn familie...Bedankt voor alle geweldige momenten die we afgelopen jaar weer hebben beleefd en onuitwisbare herinneringen hebben gebracht.


Geniet van de Kerstdagen en op naar een fantastisch, gezond en sportief 2024!!!!

94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page