top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBram Van Dorp

Het is zover!

Bijgewerkt op: 4 apr. 2022

Inmiddels zijn we verhuist naar Monovar. Een prachtig klein stadje op een half uur van Alicante. Ons huis, Casa de Pueblo (Huize van Dorp) staat net buiten de stad op een berg. Prachtig uitzicht over de stad en rondom paden waar het motoravontuur vanuit huis zo kan beginnen. We zijn druk met alles te regelen waaronder plannen maken met de architect voor een schuur en een zwembad. Beide zijn onmisbaar hier.


Ook de plannen voor de motorreizen zijn inmiddels helder. Ik ben volop aan het werk met maken en rijden van routes en het is hier werkelijk onbeperkt offroad plezier!


Vanwege de hoge temperaturen in de zomer maanden gaan we rijden van september tot en met mei. We zijn met GasGas in gesprek voor het leveren van een mooie vloot nieuwe 350cc enduro machines.


Het concept wordt:

Maandag avond aankomst Alicante airport.

Wij halen je op en je slaapplek is geregeld en het bier koud.

Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de rijdagen waarbij we van 10.00 tot 16.30 uur onderweg zullen zijn met uiteraard tijd voor een lunch.

Vrijdag morgen terugvlucht vanaf Alicante.


Het wordt een all inclusive reis van € 1.099,-

- 4 overnachtingen met ontbijt, lunch en diner.

- 3 dagen gebruik van je motor incl. voorrijder

- Shuttle service van en naar luchthaven


Exclusief:

- Vliegtickets

- Crash kosten (€400,- borg bij aankomst te voldoen. Restant wordt verrekend bij vertrek. Ofwel krijg je terug of betaal je bij. Net hoe bont je het zelf maakt)


De reis is voor minimaal 4 en maximaal 6 personen op basis van 2 personen per kamer.


106 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page